Рошави шаги килимиКилим Twilight кафяво
ТОП
Размери

87.90 лв.

Килим Twilight беж
ТОП
Размери

87.90 лв.

Килим Плежър супер шаги беж
ТОП
Размери

65.90 лв.

Килим Royal Nomad меланж точки сиво
ТОП
Размери

76.90 лв.

Килим Royal Nomad беж
ТОП
Размери

76.90 лв.

Килим Moonwalk шоколад
ТОП
Размери

110.90 лв.

Килим Royal Nomad беж-мед
ТОП
Размери

129.00 лв.

Килим Moonwalk крем-сиво
ТОП
Размери

110.90 лв.

Промо килим полиестер Шаги Torino beige
ТОП
Размери

48.90 лв.

Промо килим полиестер Шаги Torino grau
ТОП
Размери

48.90 лв.

Килим Lavella 80 schoko108
Размери

309.00 лв.

Килим Савона бяло
ТОП
Размери

66.90 лв.

Килим Twilight шоколад
ТОП
Размери

189.00 лв.

Показани 1 от 24 | 81 (4 Страници)

Рошави шаги килими

Наименованието Шаги (Shaggy) идва от английски и означава буквално рошав или рунтав. Това са килими с ефектен вид, едноцветни или с десен, изработени от естествени или синтетични прежди. По-дългите влакна, съчетани с висока плътност, създават усещане за докосване и комфорт и придават впечатляваща визия.

Особено стилен облик имат класическите шаги килими от колекция Плежър, изтъкани от два вида влакно – полипропилен и полиестер с дължина 50 мм. Полиестерните влакна се отличават с елегантен блясък и мекота, което внася неподправен лукс в хола и мечтан комфорт за стъпалата в спалнята.

От същия висок клас са и белгийските килими от колекция Twilight – произведени с двойнопресукана нишка от термофиксиран полипропилен, те са ефектни, изключително устойчиви на степване и износване, и налични в палитра естествени меки нюанси.

Ръчно изработените Lavella и Me gusta grace ще добавят луксозен акцент на пода, при това на много добра цена.

В детската стая рошав килим с по-дълъг косъм може да създаде чудесен кът за игра, като осигурява едновременно комфорт, удобство и, благодарение на високата гъстота и дължина на влакната, добра изолация към студ. Тук особено подходящи са меките килими Савона, както и тези от колекции Mehari и Royal Nomad, които се отличават с по-късо влакно (25-35 мм) от полипропилен фризе, чиято обработка осигурява плътност, гъстота и наподобява по вид и характеристики естествената вълна.

Почистването също е лесно, макар на пръв поглед това да изглежда затруднение. Всъщност поради качеството на използваните материи това се случва по същия начин, както и с останалите видове килими. Както и при тях, редовното ползване на прахосмукачка е част от добрата поддръжка, а евентуални петна е желателно да се попият веднага и в последствие да се третират с почистваща суха пяна.Прочети повече