Рошави шаги килимиМек шаги Килим Turin 80/150 см за Спалня Хол-Беж
ТОП
Размери

72.90 лв.

Мек шаги Килим Turin 80/150 см за Спалня Хол-Розово
ТОП
Размери

72.90 лв.

Шаги Килим Sky 80/150 см за Спалня Хол-Полукръг Оранж-крем
ТОП
Размери

75.90 лв.

Мек Килим Spectrum 80/150 см Едноцветен за Хол Спалня-Бяло
ТОП
Размери

144.00 лв.

Мек Килим Spectrum 80/150 см Едноцветен за Хол Спалня-Антрацит сиво
ТОП
Размери

144.00 лв.

Мек Килим Spectrum 80/150 см Едноцветен за Хол Спалня-Сребро
ТОП
Размери

144.00 лв.

Мек Килим Spectrum 80/150 см Едноцветен за Хол Спалня-Бронз
ТОП
Размери

144.00 лв.

Шаги Килим Twilight 120 см кръг Едноцветен за Хол Спалня•Бяло-беж
ТОП
Размери

154.00 лв.

Шаги Килим Twilight 120 см кръг Едноцветен за Хол Спалня•Беж
ТОП
Размери

154.00 лв.

Шаги Килим Twilight 120 см кръг Едноцветен за Хол Спалня•Бяло-сребрист
ТОП
Размери

154.00 лв.

Шаги Килим Twilight 65/130 см Едноцветен за Хол Спалня -Беж
ТОП
Размери

88.90 лв.

Показани 1 от 24 | 88 (4 Страници)

Рошави шаги килими

Наименованието Шаги (Shaggy) идва от английски и означава буквално рошав или рунтав. Това са килими с ефектен вид, едноцветни или с десен, изработени от естествени или синтетични прежди. По-дългите влакна, съчетани с висока плътност, създават усещане за докосване и комфорт и придават впечатляваща визия.

Особено стилен облик имат класическите шаги килими от колекция Плежър, изтъкани от два вида влакно – полипропилен и полиестер с дължина 50 мм. Полиестерните влакна се отличават с елегантен блясък и мекота, което внася неподправен лукс в хола и мечтан комфорт за стъпалата в спалнята.

От същия висок клас са и белгийските килими от колекция Twilight – произведени с двойнопресукана нишка от термофиксиран полипропилен, те са ефектни, изключително устойчиви на степване и износване, и налични в палитра естествени меки нюанси.

Ръчно изработените Lavella и Me gusta grace ще добавят луксозен акцент на пода, при това на много добра цена.

В детската стая рошав килим с по-дълъг косъм може да създаде чудесен кът за игра, като осигурява едновременно комфорт, удобство и, благодарение на високата гъстота и дължина на влакната, добра изолация към студ. Тук особено подходящи са меките килими Савона, както и тези от колекции Mehari и Royal Nomad, които се отличават с по-късо влакно (25-35 мм) от полипропилен фризе, чиято обработка осигурява плътност, гъстота и наподобява по вид и характеристики естествената вълна.

Почистването също е лесно, макар на пръв поглед това да изглежда затруднение. Всъщност поради качеството на използваните материи това се случва по същия начин, както и с останалите видове килими. Както и при тях, редовното ползване на прахосмукачка е част от добрата поддръжка, а евентуални петна е желателно да се попият веднага и в последствие да се третират с почистваща суха пяна.Прочети повече