Детски тапетиПоказани 1 от 24 | 160 (7 Страници)

Детски тапети

Декорацията на детската стая може да бъде истинско забавление, както за малките, така и за вече порасналите момичета и момчета. Изборът на подходящо покритие за стената е съществен момент в това начинание.

Защо да избера тапети за детската стая

  • Чрез многообразието от цветове и десени детските тапети създават цвят, настроение и уютна атмосфера в стаята;
  • Лесно се поставят, без мокри и мръсни процеси;
  • Дават известна изолация на стената – стените са по-топли на допир и до известна степен „защитени“ от замърсяване или нараняване;
  • Ако вашето малко дете иска да даде свобода на въображението си и обича да рисува по стените – тапетите може да служат за добра „основа“, като същевременно с това предпазват стените от по-сериозни зацапвания;
  • Лесно се демонтират, което позволява по-лесно да сменяте декорацията на стените в детската стая, следвайки порастването на вашето дете до тийнейджър или младеж;
  • Тапетите позволяват на стените да дишат, особено моделите от двупластова дуплекс хартия или произведените изцяло от флис.

Какви модели детски тапети се предлагат

За бебешка стая меките пастелни тонове създават атмосфера на уют и нежност и лесно се комбинират с обзавеждане в светли тонове.

Дизайни с любими детски герои от филми и комикси, принцеси и пирати, космос и карти на света с лекота добавят магично настроение за малките деца.

3D ефекти, райета, графити, теми с надписи и други ърбън елементи могат да допълнят и освежат стаята на тийнейджъра.

Избраният основен дизайн може да се комбинира с подходящи едноцветни тапети в жълто, синьо, оранжево, бебешко розово или мек, пастелен нюанс. По този начин могат да се обособят тематични зони и да се постави акцент в детската стая. При нас може да откриете както модели за момиче или момче, така и дизайни за по-големи тийнейджъри или младежи.

При нужда от съдействие сме на разположение – онлайн, по телефон или на място в магазините ни в София.


Очакваме ви в ТАПЕТИя КИЛИМИя - вашето място за стил, уют и красив живот!


Прочети повече