ДетскиДетски Килим Плей 120/170 см за Детска стая-Коте балерина Розов
Размери

99.90 лв.

Детски Килим Плей 120/170 см за Детска стая-Цветни Сърца Крем
Размери

99.90 лв.

Детски Килим Плей 120/170 см за Детска стая-Цветни Ромбове
Размери

99.90 лв.

Детски Килим Плей 120/170 см за Детска стая-Точки Черен
Размери

99.90 лв.

Детски Килим Плей 120/170 см за Детска стая-Цветни Вълни Крем
Размери

99.90 лв.

Показани 1 от 24 | 245 (11 Страници)

Заповядайте в раздела с продукти за интериорна декорация и обзавеждане на детски стаи на онлайн магазин ТАПЕТИя КИЛИМИя - Вашият детски свят!

Открийте изобилието от креативни декорации за интериора на детската и юношеската стая. Предлагаме ви разнообразие от килими, тапети, фототапети и стикери, предназначени за детски стаи и стаи за тийнейджъри. Създайте магично пространство, което отразява уникалния стил на вашето дете или юноша.

Как да избера подходяща декорация за интериора на детската стая?

При избора на декорации, обърнете внимание на интересите и предпочитанията на вашето дете. Изберете килим, който подчертава тяхната личност и създава уютно пространство за игра и релаксация. Тапетите, фототапетите и стикерите могат да добавят уникалност и визуален интерес към стените. Нашият магазин предлага разнообразие от мотиви, включително Дисни герои, карти на света и космически теми.

Защо да избера онлайн магазин ТАПЕТИя КИЛИМИя?

Предлагаме най-широката гама от детски килими, тапети, фототапети и стикери на пазара. Нашите продукти са изработени с внимание към детайла и високи стандарти на качество. Ние вярваме, че детската стая трябва да бъде място на вдъхновение и радост, затова се стремим да предложим разнообразие от дизайни, които да отразяват индивидуалността на всяко дете.

Посетете ТАПЕТИя КИЛИМИя и направете стаята на вашето дете място на вълнение и творчество. Нека то се наслади на уютно и вдъхновяващо пространство, което подкрепя неговото развитие и фантазия. С нас, вие избирате най-доброто за вашите деца.


  • Доставка до вашия дом, офис на куриер или до нашите магазини в София
  • Избор и поръчка с Гаранция за качество
  • Бърза и сигурна доставка

ТАПЕТИя КИЛИМИя - вашето място за стил, уют и красив живот!


Прочети повече