За нас

Тапетия Килимия твоят портал към свят на лукс и красота


Независимо дали се нанасяш в ново жилище или освежаваш настоящо, имаме предложение за теб. Разчупи визията с най-новите световни тенденции. Превърни помещенията в дом, в който изживяваш всеки момент с наслада. Дом, в който мечтаеш, твориш и създаваш вечни спомени с най-близките ти.


Стените оживяват в цветовете на годината с нашите немски тапети и фототапети. Нашите “Направи си сам” любители въоръжаваме и с всички необходими инструменти и съвети за перфектно лепене на тапети.


Краката ти не стъпват, а се носят върху меки белгийски килими и пътеки. Те са толкова издръжливи, колкото са и красиви. Животът е песен, когато всяка сутрин се будиш в оазис с изящни стени и правиш първата си крачка върху облак от пухкава пътека.


От 2002 г. се радваме да те приветстваме в нашите магазини за интериорна декорация с продукти от водещи европейски производители с високи критерии за качество и отлично съотношение качество/цена.


Нека заедно създадем дом, който е неповторим, само за теб и твоето семейство!


*Консултантите ни с желание ще съдействат в съчетаването на отделните елементи за постигане на красив и елегантен дизайн и ще ви предоставят нужната информация относно монтаж, употреба и поддръжка на предлаганите от нас продукти.