Препарат За почистване на кемпери, каравани и яхти 1 л. Glutoclean

16.90 лв.
  • Наличност:  В наличност
  • Код на продукта:  8046-01
  • SKU: 61131703
  • Срок на доставка: На склад
   

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Препарат за почистване на кемпери, каравани и яхти. Концентрат
Действие: отстранява упорити стари замърсявания и улични замърсявания, като черни дъждовни ивици, остатъци по политурата, замърсявания по покрива и наслоявания от външните условия. Отстранява насекоми, мазнини, остатъци от гориво. Оставя блестящ гланц и предпазва от повторно замърсяване.
Области на приложение: за пластмасови и лакирани повърхности на кемпери и каравани, яхти и други. Особено подходящ за повърхности с груба структура като гофрирани плоскости, защитни покрития с индустриален бързосъхнещ емайллак, GFK, пластмаса и метали.
Приложение: разтворете 100 мл от продукта в 5 л хладка вода. Разбъркайте добре, нанесете равномерно с гъба или четка, оставете за кратко да подейства и обработете добре повърхността. Накрая почистете с чиста вода и подсушете с кърпа за автомобил. Върху силно замърсени места използвайте по-силна концентрация на продукта или чист концентрат. Гланцът се получава от само себе си след почистването.
Указание: при по-упорити замърсявания от насекоми, напоете с препарата кухненска хартия или подходяща попиваща кърпа и покрийте мястото. След 5-10 минути почистете.
Препаратът не е подходящ за плексиглас или акрилно стъкло.
Съставки:
Допълнителна информация
Тип стока Препарат
Колекция Glutoclean
Техническа информация
Характеристика 1 л.
Брой в кутия 1
Произход Германия