Препарат За почистване на естествена кожа 0.750 л. Glutoclean

20.90 лв.
  • Наличност:  В наличност
  • Код на продукта:  8044-01
  • SKU: 61130102
  • Срок на доставка: На склад
   

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Препарат за почистване на естествена кожа
Действие: средство за основна, щадяща обработка на лицева кожа. Отстранява следи от употреба, телесни мазнини, петна, различни замърсявания. Не изсушава кожата. Освежава повърхността.
Области на приложение: за почистване на всички покрития от естествена кожа в домакинството, офиса и други работни среди. Особено подходящ за кожени мебели, тапицерии и кожени салони на автомобили и яхти. Подходящ за всички видове лицева кожа.
Приложение: навлажнете леко мека кърпа или гъба и напръскайте от препарата върху нея. Забършете повърхността с кръгообразни движения, отстранете отделената мръсотия и почистете окончателно със суха кърпа. При силно замърсени повърхности повторете процедурата.
Указание: естествената кожа е чувствителна на въздействия материя, затова преди употреба тествайте на незабележимо място за поносимост на материала към препарата и устойчивост на обезцветяване. Избягвайте прекомерно намокряне на кожата. Не пръскайте от препарата директно върху повърхността. Обработвайте по-широка площ около замърсяването, за да избегнете образуването на петна. Да се съхранява извън обсега на деца.
Допълнителна информация
Тип стока Препарат
Колекция Glutoclean
Техническа информация
Характеристика 0.750 л.
Брой в кутия 1
Произход Германия