КилимиКилим Natur Pur Laura беж
Размери

2,380.00 лв.

Килим Natur Pur Laura сиво
Размери

2,380.00 лв.

Килим Natur Pur Laura светлосиво
Размери

2,380.00 лв.

Килим Natur Pur Laura пясък
Размери

2,380.00 лв.

Килим Natur Pur Flower беж
Размери

2,040.00 лв.

Килим Natur Pur Maya пясък
Размери

2,210.00 лв.

Килим Natur Pur Flower черно
Размери

2,040.00 лв.

Килим Natur Pur Flower пясък
Размери

2,040.00 лв.

Килим Natur Pur Tulip шоколад
Размери

1,700.00 лв.

Килим Natur Pur Tulip кафяво
Размери

1,700.00 лв.

Килим Natur Pur Tulip пясък
Размери

1,700.00 лв.

Килим Natur Pur Tulip светлосиво
Размери

1,700.00 лв.

Килим Natur Pur Victoria
Размери

13,170.00 лв.

Килим Natur Pur Mia
Размери

6,150.00 лв.

Килим Natur Pur Alpaca
Размери

22,240.00 лв.

Килим Natur Pur Nomade натур
Размери

6,660.00 лв.

Килим Natur Pur Cloud Shaggy бяло
Размери

10,260.00 лв.

Килим Natur Pur Maruni бяло
Размери

2,760.00 лв.

Килим Natur Pur Rabat Berber бяло беж
Размери

2,070.00 лв.

Килим Natur Pur Rana натур
Размери

8,370.00 лв.

Килим Natur Pur Planta натур
Размери

6,830.00 лв.

Килим Natur Pur Lama правоъгълници
Размери

5,980.00 лв.

Килим Natur Pur Lama тъмносиво
Размери

5,980.00 лв.

Килим Natur Pur Lama сиво
Размери

1,480.00 лв.

Показани 1 от 24 | 740 (31 Страници)

Килими

Килимите са неизменна и красива част от обзавеждането и интериора на дома, предлагайки и някои практични предимства: създават мека и топла част на пода, особено при твърди подови настилки като паркет, ламинат или теракота; идеални са за игра на пода; намаляват шума от стъпки; свързват част от праховите частици в помещението, намалявайки запрашеността на въздуха в него; лесно се почистват с прахосмукачка; придават интериорен акцент, а при желание и съвсем нов стил на помещението; създават усещане за уют, комфорт и топлина!

Какви видове килими предлагаме в ТАПЕТИя КИЛИМИя

Белгийски
Авторски дизайн, уникален 3D релеф и изключително висока плътност на тъкане. Елегантност и стил, представени с умело съчетани класически и модерни елементи, абстрактни, флорални и геометрични мотиви.

Рошави шаги
Едноцветни или с десен, с дълъг косъм и ефектен вид, изработени от качествено синтетично влакно. Впечатляваща визия за хола и усещане за комфорт в спалнята.

Меки и пухкави
Актуални дизайни и едноцветни килими в атрактивни нюанси – тюркоазени, лилави, сиви, черни, зелени, бежови. Подходящи като акцент в спалнята са кръглите килими с кадифено мека повърхност от изключително приятен на допир микрофибър, истинска наслада за стъпалата.

Детски

Мотиви с любими герои – за момичета и момчета, малки и големи. Ярки цветни комбинации или нежно бебешко розово – изборът е ваш и на вашите малки съкровища.

Луксозни и дизайнерски

Ръчно изработени от вълна, коприна, специално обработени синтетични влакна. По поръчка и налични. Уникати на най-добра цена, сега и с намаление.

Класически и персийски

Добре позната орнаментика върху различна основа – ръчни вълнени или машинно тъкани, изработени от мека вискоза върху шенил или друга синтетична или естествена материя.

Икономични килими и пътеки

Изборът - добър или евтин килим - остава в миналото. Благодарение на новите технологии предлагаме достъпни бюджетните решения с добро качество. Тук ще намерите решение и за външни и обществени пространства – тераса, двор, хотел, кафене.

Как да избера моя килим

Задайте си няколко въпроса. Къде ще поставя килима? В какъв стил е обзавеждането? С какъв бюджет разполагам? За детската стая е лесно – попитайте децата, ако вече са достатъчно големи. За малките вземете мека постелка с дълго влакно, за да топли по време на игра. Меките и пухкави настилки в естествени бели, сини или лилави нюанси са подходящи също и за спалнята, а в хола модерни и геометрични акценти в червени, оранжеви и жълти цветове ще добавят динамика и свежест. В кухнята и коридора поставете лесна за почистване настилка с къс косъм, тип мокет, или плоско тъкан здрав и устойчив килим. Малките памучни постелки тип индийски са също добър избор. За банята потърсете в сектор „подови настилки“, там ще намерите и противоплъзгащи подложки. Относно бюджета – след като вече имате визия за това, което търсите, разгледайте и артикулите в разпродажба.

На какви характеристики трябва да отговаря

По-голяма плътност на тъкане, изразена в гъстота на бодовете, тегло на единица площ и антистатична обработка са предимства при избора.

Кои са най-търсените размери

За стандартно жилище като форма най-популярни са правоъгълните:

  • малки: пътеки за спалня 70 х 140 и 80 х 150 см;
  • средни: за детска стая или за хол: 120 х 170 и 140 х 200 см;
  • големи: 160 х 230, 250 х 350, 300 х 400 см.

Кръг, елипса и други овални или разчупени форми също се търсят, най-вече с декоративна цел.

Защо да се доверя на ТАПЕТИя КИЛИМИя

През изминалите 20 години с радост съдействаме на клиентите ни да добавят красота и уют в дома си. Предлагаме богат асортимент от килими и пътеки на водещи европейски производители, а нашите консултанти са на разположение за да ви помогнат в избора – онлайн, по телефон или на място в магазините ни в София. Заповядайте!


Живей красиво с ТАПЕТИя КИЛИМИя


Прочети повече