You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

почистващи препарати

Показване на 1 - 23 от 23 продукта (1 страници)
12.90 лв.
250 мл; готов за употреба веднага; разход 50 - 100 мл./м2; Разтвор на натриев хипохлорит с моменталн..
250 мл; готов за употреба веднага; разход 50 - 100 мл./м2; Разтвор на натриев хипохлорит с моментално действие. Дезинфекцира и избелва. Съдържа активен хлор. Без вредни газове. PH стойност 12. Използвайте биоцидите безопасно.Област на приложение: Препаратът е с фунгицидно действие, като областта на приложение е отстраняване на плесени от повърхности (мазилки, плочки) в помещения с висока влажност (бани, кухни, гаражи и др.) Начин на употреба: Препаратът е готов за употреба. Прилага се чрез опръс..
12.90 лв.
16.90 лв.
500 мл; готов за употреба веднага; разход 50 - 100 мл./м2; Разтвор на натриев хипохлорит с моменталн..
500 мл; готов за употреба веднага; разход 50 - 100 мл./м2; Разтвор на натриев хипохлорит с моментално действие. Дезинфекцира и избелва. Съдържа активен хлор. Без вредни газове. PH стойност 12. Използвайте биоцидите безопасно.Област на приложение: Препаратът е с фунгицидно действие, като областта на приложение е отстраняване на плесени от повърхности (мазилки, плочки) в помещения с висока влажност (бани, кухни, гаражи и др.) Начин на употреба: Препаратът е готов за употреба. Прилага се чрез опръс..
16.90 лв.
750 мл; готов за употреба веднага; разход 300 – 600 мл./м2; Премахва бързо и мощно блажна боя, синте..
750 мл; готов за употреба веднага; разход 300 – 600 мл./м2; Премахва бързо и мощно блажна боя, синтетични смоли, акрилни бои, лазурни лакове, латексови бои и др. подобни покрития. Щадящо здравето и природата.Премахва "светкавично" стари лакове, блажни и дисперсионни бои и почиства остатъци от четки. При работа да не се използват четки с изкуствен косъм. Действа за около час. Не се стича и не разяжда дърво, метали, зидария. Изкуствени материи се разтварят. Чист дихлорметан. Нанася се наситено с ч..
25.90 лв.
1 л; концентрат; 50мл. в 10л. вода ; Действие: Концентрат за едновременно почистване и поддръжка. С ..
1 л; концентрат; 50мл. в 10л. вода ; Действие: Концентрат за едновременно почистване и поддръжка. С едно движение освежава и отстранява мръсотия, следи от стъпки, гума, наслоена мазнина и упорити замърсявания. Това допринася висококачествените паркети да останат за дълго естествени и предотвратява преждевременното им стареене като посивяване , потъмняване или избелване . Спомага повърхностите да не се пързалят. Области на приложение: За отстраняване на всякакви мазни и лепкави петна. Приложение:..
16.90 лв.
1 л; концентрат; 25мл. в 10л. вода ; За безпроблемно премахване на мръсотия, следи от токчета, гума ..
1 л; концентрат; 25мл. в 10л. вода ; За безпроблемно премахване на мръсотия, следи от токчета, гума и мазнини от ламинирани паркети и фурнир стенни и таванни панели във вътрешни помещения. За запечатани коркови повърхности и коркови подове.КОНЦЕНТРАТ, Действие: Почиства и поддържа едновременно. За безпроблемно премахване на мръсотия, стъпки, следи от токчета, черти от гума и мазнини. Настилката се освежава и естественият им облик се запазва. Спомага повърхностите да не се пързалят. Области на пр..
16.90 лв.
1 л; концентрат; 30-40мл. в 10л. вода ; За редовно почистване на гланцирани и матирани керамични пло..
1 л; концентрат; 30-40мл. в 10л. вода ; За редовно почистване на гланцирани и матирани керамични плочки, фуги, тухлени плочки, каменни подове, полиран мрамор, варовик и др. Създава защитен слой, който предпазва повърхността, освежава цветовете и предотвратява пързалянето.КОНЦЕНТРАТ, Действие: Концентрат за едновременно почистване и поддръжка в едно действие. С едмо избърсване премахвате разтворените замърсявания и създавате защитен филм от поддържащи компоненти срещу повторната им поява. При р..
16.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Премахва упорити мазнини и загорели петна от готварски печки, абсорбатор..
750 мл; готов за употреба ; Премахва упорити мазнини и загорели петна от готварски печки, абсорбатори, работни плотове, плочки, кухненски шкафове и уреди...
17.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Действие: Интензивно премахва следи от употреба, мръзотия, мазни петна, ..
750 мл; готов за употреба ; Действие: Интензивно премахва следи от употреба, мръзотия, мазни петна, и др. дори упорити замърсявания. Има анти-статичен ефект. Области на приложение: За вътрешна и външна употреба върху всякакви пластмасови повърхности. Особено подходящ за врати , дограма, капаци, щори, тенти, в градината, в кухнята, за офис мебели, лодки, сърфове и т.н. Както и за почистване на всички пластмасови панели в автомобила.Приложение: Напръскайте замърсените повърхности и оставете да дей..
17.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Действие: Готов за употреба препарат за отстраняване на сажди, остатъци ..
750 мл; готов за употреба ; Действие: Готов за употреба препарат за отстраняване на сажди, остатъци отгорене, мазнини и упорити замърсявания. Области на приложение: За почистване на стъкла на камини и печки,=. Приложение: Да се прилага само когато стъклата са студени! Напръскайте равномерно и оставете да действа 1-2 минути. Разтворените замърсявания почистете с парцал или гъба и изплакнете с чиста вода., след което подсушете. Указание: Съобразете се с указанията за поддръжка на производителя на..
17.90 лв.
500 мл; готов за употреба ; Ефективен препарат за отстраняване на самозалепващи етикети и стикери, и..
500 мл; готов за употреба ; Ефективен препарат за отстраняване на самозалепващи етикети и стикери, и всякакви остатъци от лепило, мастило, мазнини, катран и сажди от повърхности като стъкло, пастмаса, дърво, PVC, камък и керамика.Действие: Ефективен препарат за отстраняване на самозалепващи стикери, самозалепващи етикети и всякакви други остатъци от лепило. Също така за лесно отстраняване на мастило, мазнини, катран и сажди. Подходящ за повърхности като стъкло, пластмаса, дърво, PVC, камък и ке..
18.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Ефективно и бързо отстранява остатъци от сапун, мръсотия, варовикови отл..
750 мл; готов за употреба ; Ефективно и бързо отстранява остатъци от сапун, мръсотия, варовикови отлагания и ръжда от всички киселинно-устойчиви повърхности в санитарни помещения: фаянс и теракота, вани и джакузита, душ кабини, мивки, тоалетни. ..
17.90 лв.
21.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Действие: Премахва без усилие остатъци от сапун и варовик от фаянс, тер..
750 мл; готов за употреба ; Действие: Премахва без усилие остатъци от сапун и варовик от фаянс, теракота, фуги, стъклени повърхности и осигурява хигиенична чистота. Редовната употреба намалява образуването на варовик и появата на мръсотия. Област на приложение: За душ кабини и прегради, изработени от пластмаса , стъкло, стъклени покрития, акрилни или алуминиеви. Също така подходящ за засеви за баня. Приложение: Просто напръскайте след душ. Оставете да действа 1-2 минути и изплакнете с вода. За..
21.90 лв.
1 л; концентрат; Отстранява всякакви упорити запушвания на тръби от мазнини, мастни натрупвания, ост..
1 л; концентрат; Отстранява всякакви упорити запушвания на тръби от мазнини, мастни натрупвания, остатъци от храна или сапун, коса, памук.Освежава уплътненията, пластмасовите и метални тръби, отстраняване неприятни миризми.Действие: Гел за отпушване на тръби и отстраняване на неприятни миризми. Благодарение на гел структурата си, препаратът се разпределя равномерно в канализацията и тръбите. Действа веднага без да се налага да се затопля. Освежава уплътненията, пластмасовите и металните тръби.От..
16.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Действие: За премахване на петна от ръжда и други металооксидни отлагани..
750 мл; готов за употреба ; Действие: За премахване на петна от ръжда и други металооксидни отлагания от всякакъв естествен и изкуствен камък, плочки и керамичниповърхности.Действа веднага, дълбоко проникващ и не корозира. За отстраняване на всякакви петна от ръжда,например от желязо - съдържащи торове, градински мебели, метални инструменти, прокапващи кранове, течове от отоплителни системи или метални огради. Области на приложение: За вътрешно и външно приложение върху всякакви повърхности от ..
22.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Многофункционален хигиеничен препарат подходящ за работни плотове, кошов..
750 мл; готов за употреба ; Многофункционален хигиеничен препарат подходящ за работни плотове, кошове за боклук, хладилници, батерии за мивки, тоалетни чинии, вани, завеси за баня, ключалки, подове, плочки, клетки на животни и котешки тоалетни. Действие: Готово за употреба почистващо средство за всички водоустойчиви повърхности в домакинството. За хигиенична чистота. Области на приложение: За всички водоустойчиви повърхности в банята, тоалетната, кухнята и домакинството. Многофункционален препа..
17.90 лв.
750 мл; готов за употреба ; Универсално средство за лесно почистване в дълбочина на замърсявания и п..
750 мл; готов за употреба ; Универсално средство за лесно почистване в дълбочина на замърсявания и петна от пътеки и килими изработени от синтетични влакна, цветоустойчиви текстилни повърхности (например тапицерии), дамаски, мокетени пътеки, изтривалки и др. Готово заупотреба почистващо средство за килими и дамаски. Подходящо и за текстил. Въпреки силното си действие, препаратът е щадящ за повърхностите. Действие: Универсално средство за лесно почистване в дълбочина на замърсявания и петна. Същ..
22.90 лв.
250 мл; Премахва щадящо и щателно остатъци от лепящи ленти, самозалепващи етикети, пресни петна от б..
250 мл; Премахва щадящо и щателно остатъци от лепящи ленти, самозалепващи етикети, пресни петна от боя, маслени и мазни петна, сажди и др. Почиства четки от естествен косъм. Отстранява остатъци от лепило, изсъхнали петна от боя и почиства изсъхнали четки. Не поврежда алуминиеви дограми. Действа бързо. Не съдържа киселини и луга-безвредно за четки, дърво, метал, мазилка и облекло. Разяжда изкуствени материали. След употреба затворете добре опаковката. Начин на употреба: Остатъци от лепило и засъх..
9.90 лв.
19.90 лв.
..
..
19.90 лв.
..
..
2.69 лв.
..
..
55.90 лв.
..
..
44.90 лв.
39.90 лв.
..
..
39.90 лв.
..
..
16.90 лв.
Показване на 1 - 23 от 23 продукта (1 страници)