You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

шпакловки и лепила

Показване на 1 - 13 от 13 продукта (1 страници)
1 кг; готово за употреба веднага; Полистиролово лепило за декоративни профили и корнизи от стиропор ..
1 кг; готово за употреба веднага; Полистиролово лепило за декоративни профили и корнизи от стиропор и твърда пяна, както и за стеннна изолация и плочи за таван от стиропор. За ремонтен флис под тапети и изолационни плоскости (депрон). Стиропорно лепило Декофит-П картуш. За декоративни стиропорни/полистиролни лайсни, профили, розетки и плочи за таван. Основата трябва да бъде здрава, суха и почистена от прах и мазнини. Нанесете добре лепилото върху повърхността на продукта, която ще лепите, включи..
5.90 лв.
4 кг; готово за употреба веднага; Полистиролово лепило за декоративни профили и корнизи от стиропор ..
4 кг; готово за употреба веднага; Полистиролово лепило за декоративни профили и корнизи от стиропор и твърда пяна, както и за стеннна изолация и плочи за таван от стиропор. За ремонтен флис под тапети и изолационни плоскости (депрон). Стиропорно лепило Декофит-П картуш. За декоративни стиропорни/полистиролни лайсни, профили, розетки и плочи за таван. Основата трябва да бъде здрава, суха и почистена от прах и мазнини. Нанесете добре лепилото върху повърхността на продукта, която ще лепите, включи..
15.90 лв.
картуш 310мл; готово за употреба веднага; Полистиролово лепило за декоративни профили и корнизи от с..
картуш 310мл; готово за употреба веднага; Полистиролово лепило за декоративни профили и корнизи от стиропор и твърда пяна, както и за стеннна изолация и плочи за таван от стиропор.Стиропорно лепило Декофит-П картуш. За декоративни стиропорни/полистиролни лайсни, профили, розетки и плочи за таван. Основата трябва да бъде здрава, суха и почистена от прах и мазнини. Нанесете добре лепилото върху повърхността на продукта, която ще лепите, включително върху снадките. Фугирайте. Излишното лепило избър..
5.50 лв.
7.90 лв.
1 кг; готово за употреба веднага; разход около 500 - 900 гр./м2; Стирол-акрилатна дисперсия за вътре..
1 кг; готово за употреба веднага; разход около 500 - 900 гр./м2; Стирол-акрилатна дисперсия за вътрешни помещения. За залепване на плочи за таван и декоративни лайсни и профили от стиропор и твърда пяна. За ремонтен флис под тапети и изолационни плоскости (депрон). Основата трябва да бъде здрава, суха, с възможност да попива и почистена от прах и мазнини. Не добре залепени тапети или стари бои да се отстраняват с PUFAS абльозер. Пукнатини, дупки и неравности по стените да се запълнят с PUFAS шпа..
7.90 лв.
21.90 лв.
4 кг; готово за употреба веднага; разход около 500 - 900 гр./м2; Стирол-акрилатна дисперсия за вътре..
4 кг; готово за употреба веднага; разход около 500 - 900 гр./м2; Стирол-акрилатна дисперсия за вътрешни помещения. За залепване на плочи за таван и декоративни лайсни и профили от стиропор и твърда пяна. За ремонтен флис под тапети и изолационни плоскости (депрон). Основата трябва да бъде здрава, суха, с възможност да попива и почистена от прах и мазнини. Не добре залепени тапети или стари бои да се отстраняват с PUFAS абльозер. Пукнатини, дупки и неравности по стените да се запълнят с PUFAS шпа..
21.90 лв.
300 гр; готово за употреба веднага; разход 300 – 500 гр./м2, достатъчно за 12-20 л.м; Съполимерна пл..
300 гр; готово за употреба веднага; разход 300 – 500 гр./м2, достатъчно за 12-20 л.м; Съполимерна пластична дисперсия. Лепи дърво, стиропор, ПВЦ, керамични плочк, МДФ и дървени первази, декоративни елементи, изолиращи плоскости. За вътрешни помещения. Без разредители. Лепи бързо, чисто и сигурно.Бързо чисто и сигурно; Без пробиване и винтове; Без разредители; За вътре; За залепване на дърво, ПВЦ, стиропор, плочки и др. Основата трябва да е суха, здраво-носеща, попиваща и чиста от прах и мазнини...
9.90 лв.
1 кг; готова за употреба след 3 мин; разход за 1кг./1м2 при дебелина на слоя 1мм; Много здрава и уст..
1 кг; готова за употреба след 3 мин; разход за 1кг./1м2 при дебелина на слоя 1мм; Много здрава и устойчива шпакловка от естествен гипс, подсилен с метил-целулоза. Лесна за разбъркване, без топчета и без мехури. След изсъхване не се пука и не се свива. Отворено време за работа – 60 минути преди да се втвърди.За запълване на пукнатини и дупки; За шпакловане на фугите на гипскартонови плочи; Основата е природен гипс, подсилен с метилцелулозно лепило; Лесно се заглажда; Изсъхва без пукнатини - без д..
6.50 лв.
картуш 400 гр; готово за употреба веднага; Здраво лепило с висока начална залепваща способност. Лепи..
картуш 400 гр; готово за употреба веднага; Здраво лепило с висока начална залепваща способност. Лепи первази, ламперия, дървени и ПВЦ лайсни, декоративни профили и изолационни плоскости, керамични плочки и др. върху дърво, бетон, мазилка, камък, метал.За залепване на первази от метал, ПВЦ или дърво; дървени плоскости; изолиращи плоскости от полистирол; ПВЦ канали за кабели; керамични и фаянсови плочи; фазер и др. За вътре и вън. Без разредители. Супер-здраво залепване върху дърво, бетон, мазилки..
12.50 лв.
250 гр; готово за употреба веднага; 250 гр. са достатъчни за 10 – 15 м2; Дълготрайно защитава фугит..
250 гр; готово за употреба веднага; 250 гр. са достатъчни за 10 – 15 м2; Дълготрайно защитава фугите на ламината от влага и мръсотия. След изсъхване залепва трайно и не пропуска вода и влага. Изсъхва прозрачно, без да оставя петна. Студоустойчиво.Специалната восъчна дисперсия предпазва дълготрайно ламинат и готови паркети от проникване на влага и замърсяване. Това предпазва от подуване на подовото покритие. Веществото става прозрачно и водоустойчиво след изсъхване. При поставянето нанесете Cli..
11.90 лв.
500 гр; готова за употреба след 3 мин; разход за 1кг./1м2 при дебелина на слоя 1мм; Много здрава и у..
500 гр; готова за употреба след 3 мин; разход за 1кг./1м2 при дебелина на слоя 1мм; Много здрава и устойчива шпакловка от естествен гипс, подсилен с метил-целулоза. Лесна за разбъркване, без топчета и без мехури. След изсъхване не се пука и не се свива. Отворено време за работа – 60 минути преди да се втвърди.За запълване на пукнатини и дупки; За шпакловане на фугите на гипскартонови плочи; Основата е природен гипс, подсилен с метилцелулозно лепило; Лесно се заглажда; Изсъхва без пукнатини - без..
3.60 лв.
картуш 310мл; готова за употреба веднага; Ултра лека бяла пластична дисперсия, която остава еластичн..
картуш 310мл; готова за употреба веднага; Ултра лека бяла пластична дисперсия, която остава еластична след изсъхване. Напасва се на естественото движение на основата и не се напуква! Максимална дебелина на нанасяне - 15 мм. За залепване на фуги, пукнатини и дупки. Еластична - не се напуква. Лесно се шлайфа. Може да се оцветява. Остава леко еластична дори след втвърдяване и се напасва на естествените движения на основата. Идеална за фугиране на гипс-катрон, гипс-фазер и др. плоскости за сухо стр..
10.50 лв.
300 гр; готово за употреба веднага; Супер здраво MS полимерно лепило. Залепва веднага и издържа на г..
300 гр; готово за употреба веднага; Супер здраво MS полимерно лепило. Залепва веднага и издържа на големи натоварвания. Трайно еластично и прозрачно. Устойчиво на климатични влияния и UV-лъчи - след втвърдяване издържа от -40°C до +90°C. Строително лепило К15; без ратворители; залепване с висока износоустойчивост; устойчиво на атмосферни условия и UV лъчи; остава постоянно еластично; може да се боядисва с акрилни бои и латекс; Изключително силно лепило подходящо както за абсорбиращи така и за не..
19.90 лв.
22.90 лв.
1 кг; готов за употреба веднага; разход около 1.4 кг./м2, според дебелината на нанасяне; Дисперсия ..
1 кг; готов за употреба веднага; разход около 1.4 кг./м2, според дебелината на нанасяне; Дисперсия на синтетична смола. Цвят натурален. Може да се оцветява. Без разтворители. Немски патент № DD 300980. Поправя наранени дървени повърхности. За вътрешни и външни помещения...
22.90 лв.
Показване на 1 - 13 от 13 продукта (1 страници)