Фототапети и стикериПоказани 1 от 24 | 201 (9 Страници)

Използвайки фототапети за стена, врата, таван или друга подходяща повърхност, можете лесно и оригинално да преобразите хола, спалнята или детската стая в уникално арт пространство.

Какво е приложението им

С помощта на фототапет помещенията придобиват индивидуалност и личен стил. Спокойните природни картини в успокояващи сини и зелени нюанси помагат да релаксирате след натоварен ден, пищните флорални изображения в бели, лилави и черни тонове, както и стилните барокови мотиви и индустриални акценти пренасят в друго време. А за децата? Елза и останалите принцеси от света на Дисни продължават да бъдат фаворити на най-малките ни клиенти.

Какви фототапети предлагаме

Разнообразие от дизайни с различни теми, природни и градски, винаги търсените детски герои, артистични и много други. Можете да ги откриете в различен формат и различен размер според пространството, което искате да декорирате.

Изберете тема и дизайн

  • красиви рози, любимите орхидеи и други големи цветя с лекота могат да разцъфнат на стената самостоятелно или в комбинация с дърво, камък, тухла и други природни и градски елементи;
  • природни пейзажи: мистична борова гора или бели брези, водопади и езера, мечтания плаж с палма и синьо море или грацията на свободно препускащи, великолепни коне, са само малка част от възможностите;
  • фототапети с принцеси, Мечо Пух и приятели, Спайдърмен и други любими Дисни герои за вашето малко момче или момиче, както и харесваните от всяко дете симпатични животни;
  • подходящи за тийнейджъри и заведения 3D изображения на коли, карти, космос, футболна тематика, графити или известни градове като Париж и Ню Йорк;
  • абстрактни изображения и картини в стила на актуалния индустриален дизайн – пана с визия на фабрични стени от метал и бетон в реалистични цветове и с актуалния износен ефект.

В какъв формат

Една до осем части, в зависимост от размера. Например малък фототапет за врата или поставяне над дивана е само една част, докато за цяла стена е разделен на две и повече.

Кои размери

От подходящи за цяла стена в спалнята, хола, коридора или кухнята – 360 х 254 см, 360 х 270 см, до средни и малки фототапети с размери за врата – 90 х 202 см или акцент над масата или дивана в хола – 202 х 90 см, 160 х 110 см, 180 х 127 см.

В раздела можете да намерите и самозалепващи релефни и гладки стикери на принципа на фолиото - бързо, евтино и цветно решение за декорация на хладилника, прозореца, банята или детската стая.


Фототапетите тип Тапет-Пано са луксозни немски картини за стена върху флис основа (нетъкан текстил). Виниловото покритие е здраво, не избелява от светлината, водоустойчиво, т.е. може да се мият с мека четка, а дизайнът с 3Д ефекти в актуални тенденции е истинско художествено произведение за стената.

Как се лепят

Също както при стандартните тапети тук трябва да имаме добра основа – тя трябва да бъде гладка, суха и чиста. Повече за основната подготовка и нанасяне на лепилото може да прочетете в нашия блог.

При фототапетите от особено значение е да внимаваме за съвпадане на детайлите. Това е лесно и е показано в приложената в опаковката инструкция.

Какви са предимствата на онлайн магазин tapetia.com

Предлагаме качествени продукти от реномирани европейски производители на много добра цена, в съвременен дизайн и актуални стилове, с бърза доставка до всяка точка на България.

Имате въпроси? Нашите консултанти с радост ще помогнат, онлайн или на място в магазините ни в София. Вашето мнение е ценно за нас!


Живей красиво с ТАПЕТИя КИЛИМИя!


Прочети повече